Studio Basta

Projects: half-public

Comments Off on Coteau Saint Barbe – Namur in Projects, Projects: half-public

Coteau Saint Barbe – Namur

EN Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Corne Saint Martin – Doornik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Wuwei – Kortrijk

  • uitgevoerd maart 2012
  • budget 125.000 euro (excl btw)
  • opdrachtgever privaat
  • opp 5000m²
  • www.wuwei.be

De oude drukkerijsite van Beyaert wordt herbestemd tot een wellnessgebeuren inclusief hotel en keukenatelier. De inrichting is intiem en kleinschalig door het weghalen van enkele volumes en het subtiel invoegen van nieuwe. De binneninrichting is gebaseerd op verschillende thema’s binnen het wellnessgebeuren. De specifieke buiteninrichting versterkt deze telkens. Zo vinden we er een parkingtuin,bamboetuin, oevertuin, kruidentuin, fruittuin en daktuin

Casalis – Kortrijk

EN Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.