Studio Basta

Wuwei

  • semi_wuwei_01
  • semi_wuwei_02
  • semi_wuwei_03
  • semi_wuwei_04
  • semi_wuwei_07
  • semi_wuwei_08
  • semi_wuwei_09
  • semi_wuwei_09_2
  • semi_wuwei_10
  • semi_wuwei_11
  • semi_wuwei_12
  • semi_wuwei_14
  • semi_wuwei_19
  • semi_wuwei_21
  • semi_wuwei_22
  • semi_wuwei_23

[one_half_first]Kortrijk

Wuwei

  • uitgevoerd maart 2012
  • budget 125.000 euro (excl btw)
  • opdrachtgever privaat
  • opp 5000m²
  • Opdrachtgever Wuwei www.wuwei.be
  • Alle foto’s door Michiel De Cleene

De oude drukkerijsite van Beyaert wordt herbestemd tot een wellnessgebeuren inclusief hotel en keukenatelier. De inrichting is intiem en kleinschalig door het weghalen van enkele volumes en het subtiel invoegen van nieuwe. De binneninrichting is gebaseerd op verschillende thema’s binnen het wellnessgebeuren. De specifieke buiteninrichting versterkt deze telkens. Zo vinden we er een parkingtuin,bamboetuin, oevertuin, kruidentuin, fruittuin en daktuin[/one_half_first][one_half_last]Kortrijk

Wuwei

Wu Wei in Kortrijk opened its doors in march 2012. An old printinghouse was restored into a spa, a restaurant and cooking atelier, seminar and meeting rooms and a hotel, all under one roof – while still remaining homely, with a cosy feel. Studio Basta designed the ouside-spaces in close relation with the different atmospheres and experiences in this Wellness-center.[/one_half_last]